Posted on by Svetlana Dimitrova

Най-съкровения и щастлив миг ! Предстой ви да посетите новородено бебе, първа среща с малкото ангелче. Традицията повелява да поднесете подарък за новороденото, а защо не и за мама. В тази статия си позволяваме да ви представим топ 5 подаръци за бебе и мама. Нашият 10 годишен опит в изработката на подаръци за мама и бебе определено ни е дал визия какво би било най-полезно и най-интересно за подарък.

1 Когато става въпрос за подарък за новородено бебе, първото нещо, което бихте могли да подарите за малкото съкровище е злато. Например червен конец плетена гривна със злато, първата гривничка на бебчето или комплект две гривни за мама и бебе със злато. Златна паричка, златно кръстче или златна буквичка са също интересни варианти. Ако бебето е момиче, златни, нежни детски обеци е интересно предложение за подарък.

2 На второ място идеи за подаръкзановородено е, кутия с практични подаръци за новороденото - комплект дрешки, ританки, залъгалки. Но тук исеята е всичко да е аранжирано в красива подаръчна кутия.

3 Комплект сет от няколко вида биберони. Определено полезен и практичен подарък. Подарък, който ще е в нужда на всяка мама.

4 Букет или кутия с цветя за бебето и майката с картичка с красиво послание. Ако нямате възможност лично да посетите новороденото, изпратете букет с цветя или кутия с цветя. Незабравим жест, който определено ще зарадва родителите.

Топ 5 подарък за новородено и майка е бродирана луксозна хавлия с името на бебето. Изключително красиви и фини хавлии с дантела и нежна бродерия с името на бебето и датата на раждане. Незабравим подарък, който освен че е практичен ще се пази във времето.